Ahad, 1 November 2009

Walimatul Urus

Assalamualaikum.... kepada semua rakan2 yang membaca blog saya di mana juga anda berada...
Saya ingin menjemput semua rakan2 tak kira sapa pun.. kawan atas kawan, kawan pada saya.. kawan pada kawan saya.. atau pun mereka yg kenal Hensem Guy ni..
ke Majlis Perkahwinan saya di

No 13 Jalan Bunga Seroja Taman Parit Jaya...
pada

13 Disember 2009 hari Ahad

kepada rakan2 yang mempunyai blog boleh le diwar-warkan dalam blog anda... takut ada rakan yg tak dapat saya jumpa.. kalau tak tau jalan nak g.. boleh menghubungi simplex v22 atau parts.. saya akan minta rakan2 parit untuk guide anda... 9w2FTB dan 9w2IPT bantuan anda teman perlukan hihihi terima kasih....









8 ulasan:

9w2AYG @ kembang berkata...

wah..
tahniah cikgu zizal..
kawen jugak cikgu..
nk g tp nk dkt exam..huhuhu..
pa pe pn tahniah la..


73 d e 9w2ayg

Zek@9w2pro berkata...

Semoga persiapan perkahwinan berjalan lancar semuanya. Doa saya moga hati yang ditautkan bersama akan kekal. InsyaAllah

Mamamanja berkata...

salam dr kawan lama... (jumpa kat FB huhuhu)

ooo... bakal pengantin baru... tahniah.

nak tau saper wat le kunjungan balas... tu pun kalo masih ingat kengkawan sek menengah dolu2

9w2zla berkata...

thanks .. doakan le saya ni huhuhu

9W2SGN berkata...

tahniah cikgu.. insya allah kesempatan teman singgah.. faizul FTB datang tadi bagitau dan menjemput bagi pihak anda... 73

yongzu @ 9W2YZU berkata...

Alhamdulillah. Tahniah! Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat didoakan :)

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

辣炒年糕Blue berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Sign by Danasoft - Layouts and Images

sapee tu